Πολιτική Επιστροφών

Αντικατάσταση προϊόντων λόγω μη καταλληλότητας μεγέθους ή χρώματος γίνεται με κάλυψη των μεταφορικών από πλευράς μας, έως μια φορά κατά παραγγελία. Σε ενδεχόμενη επιθυμία περαιτέρω αλλαγής, τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα επιστροφών του ergonomic.gr. Η διεύθυνση στην οποία θα επιστραφούν τα προϊόντα είναι:

ΠΛΑΠΟΥΤΑ 15 - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (ΑΘΗΝΑ) ΤΚ 14452

Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται εντός 14 ημερών από την παραλαβή των επιστραφέντων προϊόντων από την εταιρία μας. Η επιστροφή γίνεται στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία. Στις περιπτώσεις αντικαταβολής και τραπεζικής κατάθεσης πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση μέσω email στο ergonomic@semiology.gr. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής

Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει απαιτητή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας, το ergonomic.gr έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους ή επιστροφή χρημάτων.

Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων

Εφόσον έχει προηγηθεί τηλέφωνο στο τμήμα επιστροφών του ergonomic.gr, συσκευάζετε και στέλνετε το πακέτο με το προϊόν με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών της εταιρίας μας. Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται στην αρχική του συσκευασία με το καρτελάκι του άθικτο.