Γιατί Ergonomic

Ο όρος Εργονομία προέρχεται από το συνδυασμό των αρχαίων ελληνικών λέξεων «Έργον» και «Νόμος».

Εργονομία είναι η επιστήμη που έχει στόχο τη βελτίωση της ανθρώπινης απόδοσης, την υγεία, την ευεξία, την χαρά, χρησιμοποιώντας εργαλεία, μηχανές, μεθόδους και γνώση και θέτοντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο του σχεδιασμού.

Με σταθερή παρουσία στο χώρο της ένδυσης από το 1986, μεταφέρουμε την εμπειρία μας  στο σχεδιασμό μόδας,  για την δημιουργία επαγγελματικών ενδυμάτων με άριστη εφαρμογή, υψηλή ποιότητα και αισθητική.

Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η αύξηση της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας των επαγγελματιών καθώς και η χαρά που προσφέρει μία ολιστικά άρτια ένδυση. 

Με την εγγύηση της μακρόχρονης εμπειρίας των brands La Stampa και Semiology, το brand Ergonomic αφουγκράζεται και απαντά στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία για όλες τις ώρες και τις απαιτήσεις της ημέρας.

 Η προσέγγιση μας είναι ολιστική, με πηγή έμπνευσης και δημιουργίας τον ίδιο τον άνθρωπο και τις καθημερινές απαιτητικές ανάγκες των επαγγελματιών. 

 Η αρχική ολοκληρωμένη σειρά Ergonomic απευθύνεται στα επαγγέλματα Υγείας, Ομορφιάς & Υγιεινής.

Ταυτόχρονα μελετάμε και δημιουργούμε τις επόμενες ολοκληρωμένες σειρές εργονομικής ένδυσης για διάφορα άλλα επαγγέλματα. 

Το brand Ergonomic, γεννήθηκε με αποστολή να προσφέρει Αξία στον Άνθρωπο επαγγελματία μέσα από τη δημιουργία μίας Nέας Γενιάς Εργονομικού Ενδύματος

Το όραμά μας, να εργονομήσουμε με στόχο τη βελτίωση της αποδοτικότητας μέσα από το πρίσμα της άνεσης, της ευχέρειας, της αισθητικής, χρησιμοποιώντας υφάσματα υψηλής ποιότητας και υφής.

Με γνώμονα αυτή τη φιλοσοφία μας, ονομάσαμε το νέο μας brand Ergonomic.

Καλωσορίσατε!

 

Με εκτίμηση,

Ευγενία Βαμβακά

Founder & CEO