Πως εργαζόμαστε

Κάθε επιχείρηση που εξυπηρετούμε έχει ως υπεύθυνο λογαριασμού έναν σύμβουλο εξυπηρέτησης, έναν έμπειρο συνεργάτη μας, ο οποίος αναλαμβάνει όλη την επικοινωνία και διαχείριση του λογαριασμού.

Ο σύμβουλος μαζί με την ομάδα του σχεδιαστηρίου μας, ακούν προσεκτικά τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες της κάθε επιχείρησης, αναλύουν, μελετούν και προτείνουν υφάσματα, σχέδια και τελικά δείγματα. Καλύπτουμε κάθε ανάγκη λογοτύπησης με μεταξοτυπία, στάμπα, κέντημα.

 

Κατόπιν το τμήμα παραγωγής  αναλαμβάνει την εφαρμογή των σχεδίων του δημιουργικού, προσαρμόζοντας τα σχέδια σε όλους τους σωματότυπους των εργαζομένων, φροντίζοντας για την σωστή εφαρμογή, ραφή, και την άριστη ποιότητα του κάθε ρούχου ελέγχοντας διαρκώς όλα τα στάδια παραγωγής.  Επιλέγονται προσεκτικά ποιοτικά υλικά όπως φερμουάρ, κουμπιά κλπ ώστε να εγγυούνται αντοχή στην καταπόνηση λόγω μεγάλης χρήσης.

 

Τέλος το τμήμα εξυπηρέτησης εγγυάται ότι θα είμαστε κοντά σας οποτεδήποτε και για οτιδήποτε μας χρειαστείτε. 

Από μεμονωμένες παραγγελίες έως την ικανοποίηση εταιρικών αναγκών καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, πάντοτε υπάρχει ένα γνώριμο πρόσωπο που θα φροντίζει για εσάς.

 

Η Συνεργασία είναι το κλειδί της επιτυχίας.  Αγαπάμε την εργασία μας, χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, ενδιαφερόμαστε για την επιχείρησή σας όπως ακριβώς για τη δική μας.

 

H ERGONOMIC ασχολείται αποκλειστικά με την εταιρική ένδυση, από της πιο μικρής μέχρι της πιο μεγάλης επιχείρησης!